6 iglu Budapesten, ha télen is teraszon ülnél 6 iglu Budapesten, ha télen is teraszon ülnél
Fotó: Fotó: Bereg Embassy / Instagram

2023-12-08

6 iglu Budapesten, ha télen is teraszon ülnél

Míg nyáron a vendégek a vendéglátóhelyek teraszain csoportosulnak, addig télen főleg a benti asztalok telnek meg. Ám a hidegben sem kell feltétlenül lemondanunk arról, hogy a teraszon koccintva találkozzunk barátainkkal. Mutatunk 6 budapesti helyszínt, ahol buborékokkal várják azokat, akik télen is inkább kint ülnének le.

360 Bar 

Az Andrássy úton található 360 bar tetőterasza nyáron megtelik a szórakozni vágyó vendégekkel, ám a pazar kilátásról télen sem kell lemondanunk. A rooftop bár iglujaiban anélkül tudunk elfogyasztani egy-két koktélt, hogy közben elkezdenénk vacogni.

Cím: 1061, Budapest, Andrássy út 39.

BOATanic Terrace & Bar

A Duna partján dokkoló BOATanic tetőteraszát tavaly kibővítették, így a fedélzeten bőven akadt hely az igluk kialakítására. A Várnegyedre nyíló panorámáról emiatt télen sem kell lemondanunk, a teraszon felépített buborékokból ugyanis tökéletes kilátás nyílik Budapestre.

Cím: 1051, Budapest, Vígadó tér 4. sz. kikötő

A zenekedvelőknek a decemberi koncertekről is összeállítottunk egy listát: Jazz, funk, rock Budapesten: 10 változatos koncert decemberre

Zöld Küllő

A Városligetben található Zöld Küllő bárba nem csak nyáron érdemes kiülnünk, ugyanis a vendéglátóhely telente sem hagyja cserben vendégeit. Ha a délutáni séta után egy jó forralt bor társaságában szeretnénk pihenni, akkor beülhetünk az átlátszó buborékok egyikébe.

Cím: 1146, Budapest, Paál László út / George Washington sétány

Pántlika

A Városligetben egy másik helyen is gondoltak a fázós vendégekre: a Pántlika igluiban fagyoskodás nélkül élvezhetjük a retró hangulatot, na meg persze a finom ételeket és italokat.

Cím: 1146, Budapest, Hermina út

Ha korcsolyázás után vennénk nyakunkba a várost: 8 szabadtéri korcsolyapálya Budapesten, ahol jót csúszkálhatunk a télen

Bereg Embassy Bar & Café 

Az első kerület mesebeli kertjében is van lehetőségünk buborékba burkolózni, a teraszon ugyanis több iglut is felépítettek. Egy kiadós burger után kávéval és különböző italokkal is kedveskedhetünk magunknak, miközben a fák közti díszvilágítás fényeiben gyönyörködünk.

Cím: 1015, Budapest, Batthyány utca 49/b.

Ha kísérleteznél: Kolumbiától Indiáig: 5 szokatlan forró csoki recept, ha felborítanánk a hagyományokat

Aranybástya

Ha a város tetején szeretnénk pár koktél társaságában összeülni barátainkkal, akkor az Aranybástya négyasztalos iglujainak köszönhetően ezt télen is megtehetjük. A Panoráma Teraszon összesen három privát, kandallóval felszerelt buborék várja a vendégeket, melyek összesen 15 ember befogadására képesek.

Cím: 1015, Budapest, Csónak utca 1.

Kövessétek a közösségi csatornáinkat is, így nem maradtok le folyamatosan frissülő tartalmainkról: Drive Magazine néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!