Egy romániai étterem menüje január közepén szokatlan fogással gazdagodott: a brassói Sub Tâmpában mostantól nemcsak marhából vagy csirkéből, de medvehúsból készült burgert is választhatnak a vendégek.
2025-01-19
Nyakunkon van a farsangi időszak, aminek világszerte kötelező eleme a fánk. Persze az ízek és a…
2025-01-18
A csirkemell töltve, göngyölve, zöldségekkel és gyümölcsökkel is remek választás, hiszen rendkívül…
2025-01-16
5 népszerű jeges desszert a világból, ami garantáltan lehűsít
Gyilkos falatok: a világ 6 legveszélyesebb étele
3 mennyei olasz desszert, ha már nem győzöd kivárni a nyaralást
Aki járt már Tunéziában, az valószínűleg belefutott már néhány lablabit áruló étterembe, street…
A 2025-ös jubileumi szentév hatására Róma több mint harmincmillió látogatót vár, ami a…
A gasztroutazóknak az építészet és a tengerpartok helyett inkább azok a különleges specialitások a…
Míg nyáron a fagylaltoké és a salátáké a főszerep, addig a téli időszakban a levesek kerülnek…
Minden bizonnyal mindenkivel előfordult már, hogy a főzés során megszaladt a keze egy-egy…
Legtöbben valószínűleg a pacalra, szalontüdőre vagy éppen a sült vérre gondolnak, pedig a…
Szilveszterkor a tüzijáték és a pezsgő mellett előkerülnek az olyan, a népi hagyományok szerint…
Malacsült, lencse, csillagszórók és visszaszámolás: már csak a pezsgő hiányzik az itthon megszokott…
A nemzeti ételekre specializálódó Taste Atlas minden év végén készít egy nemzetközi gasztronómiai…