5 magyar fürdő, amit májusban még akciósan látogathatunk meg 5 magyar fürdő, amit májusban még akciósan látogathatunk meg
Fotó: Fotó: Shutterstock

2024-05-12

5 magyar fürdő, amit májusban még akciósan látogathatunk meg

A jó idő beköszöntével májusban a legtöbb szabadtéri strand is megnyitja kapuit, sok helyen pedig ilyenkor még kedvezményesen tudjuk élvezni a lehetőségeket. Mutatjuk, hol és milyen akciókkal találkozhatunk!

Berekfürdői Gyógy-és Strandfürdő 

A berekfürdői építményben egész májusban érvényesek a kedvezményes jegyek. A napi többszöri belépésre jogosító felnőtt jegy 3100, a nyugdíjas és a diákjegyek pedig 2600 forintba kerülnek. Ráadásul családi belépő (két felnőtt, egy gyerek) kiváltására is van lehetőségünk, mely összesen 7800 forintba kerül, két gyerekkel ez az ár 10 ezer forintra növekszik.

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő 

Mórahalmon egész május az anyákról szól, ugyanis minden 14 év alatti gyermekével érkező édesanyát 1500 forint értékű kuponnal ajándékoznak meg, melyet június 30-ig lehet beváltani.

Ez is érdekelhet! Óriási siker: 3 budapesti szálloda is ott van Európa legjobbjai között

Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő 

A kiemelt csúcsidőszakhoz képest májusban Sárváron is olcsóbban tudunk fürdőzni. A felnőtt jegyek 1300, a diák belépők 900, a gyermek belépők pedig 500 forinttal olcsóbbak az előszezonban.

Tamási Termálfürdő 

A Siófoktól délre található Tamásin is kedvezőbb áron vásárolhatunk belépőket: május 17-ig minden jegy árából 10 százalékos engedményt adnak.

Ha inkább a tavakat választanánk: 5 tóparti üdülőhely Magyarországon, ha víz mellett töltődnél fel

Zalakarosi fürdő 

A péntekeket, szombatokat, vasárnapokat, ünnepnapokat, hosszú hétvégéket, tanévközi szüneteket és a főszezont leszámítva Zalakaroson a felnőtt napijegyek ára 600, a diák és gyermek belépők ára pedig 500 forinttal olcsóbb, mint a fent említett időszakokban.

(Forrás: Sokszínű Vidék)

Kövessétek a közösségi csatornáinkat is, így nem maradtok le folyamatosan frissülő tartalmainkról: Drive Magazine néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!