Sztárok, akik odavannak a kocsijukért
Fotó: Fotó: Getty Images

2023-10-16

Sztárok, akik odavannak a kocsijukért

David Beckham

Senki nem mondhatja, hogy a britek focilegendája nem kedveli a klasszikus, elegáns stílust. David Beckhamnek jó angol módra több Rolls Roys, Bentley és Cadillac is pihen a garázsban, hogy csak párat említsünk.

Fotó: Getty Images

Eric Bana

Eric Bana annyira szereti az autókat és a versenyzést, hogy minden egyes darabhoz személyesen kötődik, ami a tulajdonába kerül. A kis kedvence egy 1973-as Ford Falcon XB, amit nem egy oldtimer kiállításon szerzett be, hanem még akkor kapott, amikor tini volt.

Jay Leno

Az egy dolog, hogy világszerte ismert sztár vagy és veszel magadnak tíz gépjárművet, de ezzel Jay Leno szerint úgy tűnik, hogy csak az amatőrök játszanak. A Late Night Show házigazdájának ugyanis 280 autóból álló parkja van. Tehát ár csak 85-öt kell vennie ahhoz, hogy az év minden napján más kocsiba ülhessen.

Fotó: Getty Images

Kanye West

Kanye West neve annyira egybeforrt a megalomániával, hogy lassan a szótárban is őt hozzák fel példaként a jelenségre. Egy megalomán énekes pedig nem pont az autókon fog spórolni: West szinte minden márkából megveszi a legtöbb extrával felszerelt darabot.

Fotó: Getty Images

Lady Gaga

Az extravagáns stílusáról híres énekesnő, Lady Gaga egyik szenvedélye a régi, mindennel is feldíszített autó. Természetesen nem egy, hanem több darab is a tulajdonában van, melyeket nemcsak nézeget az unalmas reggeleken, de gyakran vezet is.

Fotó: Getty Images