Egy titkos fórum felfedte, hova utaznak valójában a szupergazdagok
Fotó: Shutterstock

2023-12-17

Egy titkos fórum felfedte, hova utaznak valójában a szupergazdagok

Egy, az utazáson nem spóroló tagoknak létrehozott internetes fórumon azt a kérdést tették fel, hogy hova szoktak utazni a hozzájuk hasonló, tehetősebb turisták. A felhasználók, akik általánosságban szívesen költenek azért, hogy egy különleges szállodában töltsék nyaralásukat, elmesélték, mely rejtett hoteleket kedvelték a leginkább.

A Daily Mail szúrta ki azt az eddig radar alatt lévő Reddit-fórumot, ahol olyan turisták szoktak egymástól tanácsot, véleményt kérni, akiknek nem gond jelentősebb összegeket kiadni egy külföldi nyaralásért.

A szóban forgó kérdést nemrég tették fel a portálon, a válaszadókat pedig arra ösztönözték, hogy azokra a szálláshely-javaslatokra szavazzanak, ahol ők még sohasem jártak.

A legtöbb kedvelést a The Bodrum Edition egyik szállodája gyűjtötte be, ahol a luxusutazók látványmedencével felszerelt privát villák között élvezhetik a nyugalmat. A luxushotelben fürdők, szaunák, és különböző wellness-szolgáltatások sokasága biztosítja a kikapcsolódást, és persze a vacsorát egy kiváló étteremben fogyaszthatják el.

„Elképesztő kiszolgálás. A testvérem a tengerparton egy kicsit vizes lett az eső miatt, ekkor a szálloda strandigazgatója a homokos strandon átrohanva magával hozott pár esernyőt tartó alkalmazottat, majd egyenesen a liftig kísért minket. Ezt követően az étteremben a legjobb asztalhoz ültették, majd nagy elnézések közepette az egész vacsora árát kifizették”

– olvasható egy elégedett vélemény.

Az Introveltáltaknak kitalált szállodákról is írtunk már: A világ 6 távoli szállodája, ha elegünk van mindenkiből

Szintén több szavazatot kapott a thaiföldi dzsungel közepén rejtőző Six Senses Yao Noi, ahol az erdővel körülölelt privát villáknak még saját medencéjük is van. Persze a kínálatból a wellness szolgáltatások sem maradnak ki, ahol jógával, masszázsokkal, személyre szabott, több napos kezelésekkel, és különböző szépészeti szolgáltatásokkal várják a látogatókat.

Az egyik kommentelő az indonéz NIHI Sumbát említette meg, kiemelve az érintetlen természetet, ahol például vadon élő lovakat csíphetünk el fürdőzés mellett. A lóháton kezdődő SPA Safari az egyik legkülönlegesebb szolgáltatások közé tartozik, de kulturális, gasztronómiai programokban is részt vehetnek a látogatók – persze a vízisportok, és a túrázás szerelmeseinek is akad bőven lehetőség a kikapcsolódásra.

A brazil elit itt szeret vakációzni: 2023 legszebb tengerpartja, de szinte csak a brazil elit látogatja

A kaliforniai Montage Healdsburg szőlősök között fekvő luxusvillákban látja vendégül a pihenni vágyó utazókat. A festői tájon elhelyezkedő szállodában persze spa, wellness, és gasztronómiai szolgáltatások is elérhetőek, valamint csillagnéző túrára, és felfedezésre is van lehetőségük a vendégeknek.

A Sensei at Lana’i (Four Seasons) Hawaii Lanai szigetén található, az egyik hozzászóló szerint „tökéletes egyensúlyt teremtett a kalandozás és a pihenés között”. A kommentelő ugyanakkor kiemelte a sparészleget is, az "esőerdő fürdő"t, a japán jacuzzit, és persze a teljesen privát szobákat.

Kövessétek a közösségi csatornáinkat is, így nem maradtok le folyamatosan frissülő tartalmainkról: Drive Magazine néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!