2025-05-07
A grill- és pacalrajongók titkos zarándokhelyét a Dunakanyarnál kell keresni
A magyar konyhát újragondoló székesfehérvári Beat és az ikonikus halászléről híres érsekcsanádi Rév csárda után a Drive Out legújabb részében a dunabogdányi Faparázsba látogattunk, amit sokan Magyarország egyik legjobb grilléttermének tartanak. Pedig nem csak a parázson sült fogások miatt érdemes a Dunakanyar felé venni az irányt: az étterem ugyanis „pacalközpontként" is üzemel, így akik nem riadnak vissza a magyar konyha egyik legmegosztóbb fogásától, garantáltan megtalálják majd a számításaikat.
A tökéletes csevap és az ország minden szegletéből vendégeket vonzó pacalpörkölt titkairól Várkonyi Tamás tulajdonos mesélt Tillának, aki persze végig is kóstolta a gasztro-különlegességeket.
Olvasd ezt is!
Kövessétek a közösségi csatornáinkat is, így nem maradtok le folyamatosan frissülő tartalmainkról: Drive Magazine néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!