Nemrég jellegzetes, nemzeti italokból készült koktélokkal hívtunk képzeletbeli utazásra, most pedig…
Mi is az a vertikális farm? Miért folyamodnak ehhez a módszerhez a tömegtermelésben? Ez lesz az új…
Májusi hír: a legolcsóbb lángos a Balatonnál 1600 forint. A legendásan túlárazott budai…
A hidegen (is) fogyasztott levesek tárháza olyan széles, hogy mindenki garantáltan…
Hozzávalók: A libacombhoz: • 4 libacomb … • fél csésze zöldség-alaplé … • 4 gerezd fokhagyma … •…
Már tudjuk: ez a karácsony több szempontból is más lesz, mint a többi – van, aki otthon dolgozik…
Hozzávalók: • 1 nagyobb mogyoróhagyma … • 1 kacsamáj (nagyjából 80-100 g) • 1 gerezd fokhagyma … •…
Hozzávalók: • 450 g friss vargánya … • 1 nagyobb hagyma, felaprítva … • 50 g vaj … • 30 g szárított…
Hozzávalók: • 450 g liszt … • 150 g porcukor (és még egy tálkányi a megforgatáshoz) • 200 g darált…
Dóra, a Lila füge blog (42 ezer követő) megálmodója Insta-oldalán ezt írja magáról: Nő. Anya.
1. Gyenge minőségre utal, ha parafadugó helyett csavaros a kupak? A válasz egyre inkább nem. Ma már…
Hozzávalók: • 800 g brokkoli (lehet mélyhűtött is) • 150 g reszelt mozzarella … • fél fej…
Hozzáférhetőségi eszközök