Csupán egy macskaugrásnyira Soprontól, a Fertő tó közelében várja a családok apraja-nagyját…
Hozzávalók: A libacombhoz: • 4 libacomb … • fél csésze zöldség-alaplé … • 4 gerezd fokhagyma … •…
Hozzávalók: • 1 nagyobb mogyoróhagyma … • 1 kacsamáj (nagyjából 80-100 g) • 1 gerezd fokhagyma … •…
Hozzávalók: • 450 g friss vargánya … • 1 nagyobb hagyma, felaprítva … • 50 g vaj … • 30 g szárított…
Hozzávalók: • 450 g liszt … • 150 g porcukor (és még egy tálkányi a megforgatáshoz) • 200 g darált…
Hozzávalók: • 800 g brokkoli (lehet mélyhűtött is) • 150 g reszelt mozzarella … • fél fej…
Hozzávalók: • 150 g lencse … • 1 babérlevél … • 1 kaliforniai paprika (piros) • fél kígyóuborka … •…
A hagyományos porcukros, szalagos farsangi fánk és a masni formájú csöröge mellett itthon is…
A Pestis Doktor legendája … A híres velencei karnevál egyértelműen a jelmezekről szól! A férfiak…
Távolságtartás búsó módra … A beöltözött busók mellett rendszerint feltűnnek az úgynevezett…
Tulumba … A török édesség alapját a képviselőfánknál használt égetett tészta adja, és a többi…
Idén február 12-re esik a kínai naptár első napja, vagyis akkor kezdődik a Holdújév, ami nemcsak…
Hozzáférhetőségi eszközök