Északon hegyek és tavak, középen történelmi városok és zöld vidékek, délen nyüzsgő piacok és remek…
Kívül ropogós, belül légiesen puha: ez a ciabatta, az olaszok ikonikus szendvicskenyere. Mutatjuk…
Egy adag forró presszókávé, amelyet egy előre lehűtött csészében szolgálnak fel – a széleken négy…
A ma is népszerű gyümölcsös italt eredetileg az Aperol Spritz ihlette – mutatjuk, hogyan készítsük…
Ha azt hitted, a carbonaránál egyszerűbb olasz tésztaétel nem létezik, akkor van egy jó hírünk. A…
Ha igazi fagylaltrajongók vagyunk, akkor évszaktól függetlenül bármikor képesek vagyunk elmajszolni…
A csirkemell töltve, göngyölve, zöldségekkel és gyümölcsökkel is remek választás, hiszen rendkívül…
Bár első hallásra nem tűnik bonyolult feladatnak, az igazi rizottó elkészítésével még a…
Abban talán mind egyetértünk, hogy az olasz pizzának nincsen párja. Éppen ezért jött létre az 50…
Az olasz gasztronómiának nincsen párja, a paradicsompaszta pedig a pizzáktól kezdve a tésztákon át…
Talán nem kell bemutatni az olasz konyha egyik legnépszerűbb ételét, a gnocchit, mely jól…
A legmelegebb nyári hónapban a nehéz, zsíros ételek helyett általában előnyben részesítjük az…
Hozzáférhetőségi eszközök