Az ünnepi időszak sok magyar számára egyet jelent a diós és a mákos bejglikkel. Az édesség…
Ha a karácsonyi menüre gondolunk, elsőként mindannyiunknak a halászlé, a töltött káposzta, a mákos…
Logikusnak tűnik, hogy a levesben lévő baktériumok a felforralást követően elpusztulnak, de…
A nyúlhús egykoron igencsak népszerű alapanyaga volt a magyar konyhának, de ma már jelentősen…
Az alábbi mennyiségből három rúd mákos bejglit készíthetünk. Hozzávalók: A tésztához: • 500 g liszt…
A klasszikus … Halászlé és töltött káposzta. A legtöbben nem tudjuk elképzelni a karácsonyt ezek…
A töltött káposzta azért is egy jolly kójoker ünnepi fogás, mert tej-, tojás- és gluténérzékenyek…
Hozzávalók: A libacombhoz: • 4 libacomb … • fél csésze zöldség-alaplé … • 4 gerezd fokhagyma … •…
Hozzávalók: • 1 nagyobb mogyoróhagyma … • 1 kacsamáj (nagyjából 80-100 g) • 1 gerezd fokhagyma … •…
Hozzávalók: • 450 g friss vargánya … • 1 nagyobb hagyma, felaprítva … • 50 g vaj … • 30 g szárított…
Hozzávalók: • 800 g brokkoli (lehet mélyhűtött is) • 150 g reszelt mozzarella … • fél fej…